Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Rome II

Store DLC-planer for Total War: Rome II

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Strategispillet Total War: Rome II skal slippes om en drøy uke, og det er har derfor forlengst blitt sendt avgårde til masseproduksjon. Uviklerne hos The Creative Assembly hviler imidleritd ikke på laubærne av den grunn, og i et foruminnleggt har de nå lagt frem ambisjonene deres for nedlastbare tilleggspakker og gratis oppdateringer til spillet.

James Russel, sjefsdesigner for Total War: Rome II, forklarer nemlig at de har planer om å aktivt lansere oppdateringer og innhold i ettertid av lanseringen.

- Som med Total War: Shogun 2, skal vi fortsette å forbedre spillets kompabilitet og optimalisering, samtidig som vi skal videreutvikle elementer som AI og spillbalansen. Vi planlegger også å legge til et nytt kontrollermønster og støtte for andre operativsystemer, skriver utviklerne.

Det første nedlastbare tilleggspakken, Greek States Culture Pack, skal lanseres parallelt med spillet, og være gratis om man forhåndsbestiller. Sammen med lanseringen av spillet vil også den nye Pontus-fraksjonen bli tilgjengelig for alle.

I oktober vil den nedlastbare tilleggspakken Nomadic Tribes Culture Pack bli lansert, som inneholder fraksjonene Royal Scythians, Roxolani og Massagetae. Samtidig vil fraksjonen Seleucids bli lagt til gratis.

James Russell la også i sin uttalelse vekt på ambisjonene om at Rome II skal være like enkelt å modifisere som Shogun 2 var:

- Vi er også veldig stolte av hvordan Total War: Shogun 2 har blitt det mest moddede spillet til dags dato, med over 500 brukerskapte mods i Steam Workshop-systemet alene. Vi håper på å kunne støtte Total War: Rome II på lignende vis, avslutter utviklerne.

Total War: Rome II lanseres altså 3. september, og det ser ut som strategifans har mye å glede seg til!

HQ
Total War: Rome IITotal War: Rome IITotal War: Rome II

Relaterte tekster

6
Total War: Rome II - Caesar in GaulScore

Total War: Rome II - Caesar in Gaul

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Kenneth har droppet å gå julebukk for heller å få innvadere store deler av Europa, og samtidig sette karakter på tillegget Caesar in Gaul...

Total War: Rome IIScore

Total War: Rome II

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

Rome II er oppfølgeren som fansen har ventet på i mange år, men kan The Creative Assembly virkelig innfri forventningene? Vi har satt karakter...

3
Total War: Rome IIs patch 15 går i beta

Total War: Rome IIs patch 15 går i beta

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Total War: Rome IIs nye oppdatering, Patch 15, er nå ute i beta. De viktigste forbedringene omhandler politikk og borgerkriger, utbedring av mulighetene for å bygge nye...

3
Creative Assembly får kritikk for DLC

Creative Assembly får kritikk for DLC

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Total War: Rome II har blitt kritisert for problemer med bugs og sviktende kunstig intelligens. Nå kommer en ny bølge med kritikk som setter spørsmålstegn ved innholdet i...Loading next content