Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Destiny 2

Store endringer for Control i Destiny 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Neste uke er det duket for Destiny 2-betaen, og forrige uke kunne vi informere om innholdet i den. Nå har vi fått litt oppdatert informasjon via IGN, og det gjelder flerspillermodusen Control.

Nytt for denne modusen er at de fleste av spillerne ikke kommer til å starte hver kamp med å sikre A- og C-sonene, men kan heller sette kursen mot B. Dette er siden A og C nå vil kontrollert fra starten av. I tillegg er nøytraliseringen av soner borte, så vi forventer enda mer flyt i kampene. Det eneste som vil kunne senke tempoet litt er at man ikke vil kontrollere soner raskere om man er flere fra samme lag.

Har du tro på at Destiny 2 vil nyte godt av et høyere tempo?

Destiny 2

Relaterte tekster

0
Destiny 2: ForsakenScore

Destiny 2: Forsaken

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Destiny 2 er på vei inn i det andre året sitt. Kim har spilt nesten 90 timer med Forsaken og er klar til å avsi sin dom...

6
Destiny 2Score

Destiny 2

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Kim elsket Destiny, så han hadde enorme forventninger til oppfølgeren. Heldigvis mener han at spillet virkelig leverer.

0
PlayStation eier nå offisielt Bungie

PlayStation eier nå offisielt Bungie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mens vi stadig venter på at Microsoft skal få lov til å kjøpe Activision Blizzard går det mye raskere å kjøpe ett utviklerstudio. For etter å ha offentliggjort planene...Loading next content