Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
For Honor

Store For Honor-nyheter kommer i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ubisoft er ett av selskapene som har gjort det veldig klart at de vil fokusere mindre på oppfølgere for å heller slippe mer innhold til spillene sine over tid de siste årene. Denne tankegangen har de tydeligvis tenkt å fortsette med i For Honor også.

Vi visste allerede at en ny sesong er på vei, men det stopper ikke der. Under den nyeste livestreamen utviklerne hadde kunne de nemlig fortelle at de har store For Honor-nyheter å komme med på E3-messen i juni. De ønsket ikke å si så mye mer enn det, men holdt seg til å si at det ikke bare var snakk om nye spillbare figurer og kart, for det ville de bare avduket på en stream. Betyr dette en overraskende tidlig oppfølger, en massiv utvidelse eller hva? Svaret får vi om fem uker.

For Honor

Relaterte tekster

For HonorScore

For Honor

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har lekt ridder, samurai, og viking i Ubisoft sitt brutale nærkampspill. Nå vet han ikke helt om han har lyst til å komme tilbake på jobb.

0
Prince of Persia klart for For Honor

Prince of Persia klart for For Honor

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har ikke akkurat vært sparsomme med å bringe noen av de elskede franchisene sine over til For Honor, så dagens annonsering bør ikke komme som et kjempesjokk. Fra...Loading next content