Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Store selskaper tok "E3 for gitt", sier Take-Two-sjefen

"Enten må du støtte showet, eller så blir det ikke noe show."

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Take-Twos administrerende direktør Strauss Zelnick har kritisert noen av de større spillselskapene og sagt at de ikke innså betydningen av E3 og i stedet tok det for gitt.

I en samtale med GamesIndustry.biz sa Zelnick: "Jeg tror at i en periode tok noen av de store aktørene i bransjen E3 for gitt og bestemte seg for å trekke seg fra showet, men fortsatt være i reklamebransjen på samme tid og på samme sted, og jeg synes det er problematisk. Jeg tror du enten må støtte showet, eller så blir det ikke noe show."

Det er ikke klart hvilke store selskaper Zelnick refererer til, men gjennom årene har vi sett store navn innen spill trekke seg fra E3, som Nintendo, Sony og EA. Tidligere i intervjuet snakket Zelnick også om viktigheten av E3 og hva som gjorde showet så nyttig for videospillselskaper.

"[Take Two har] alltid vært en tilhenger av E3, og jeg tror det tjente et stort formål som et show for media, som et show for investorer, som et show for distribusjonspartnere og forbrukere som er ivrige etter virksomheten, 'prosumers', om du vil. Det tjente et stort formål for oss."

Tror du Strauss Zelnick har rett i sin kritikk av større spillselskaper?

Store selskaper tok "E3 for gitt", sier Take-Two-sjefen


Loading next content