Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Pokkén Tournament

Straffer dårlige tapere i Pokkén Tournament

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens Capcom fortsatt er litt usikre på hvordan de skal håndtere dårlige tapere som misbruker hull i ranking-systemet til Street Fighter V, så har Bandai Namco og Nintendo vært tidlig ute med å motvirke såkalte rage-quitters, eller kjipe spillere som de egentlig er, i deres Pokkén Tournament.

Allerede før du spiller din første kamp online får du nemlig beskjed om at du må spille kampene ferdig. Velger du likevel å gi deg (altså enda verre enn å tape) for kampen er over vil du straffes ved å miste spillvaluta. Dette er penger du kan bruke til kosmetisk utstyr i spillet, så det er ikke den verste straffen. Det viktigste er uansett at du får registrert et tap og dermed synker på rankingen.

Hvis du vil vite mer om spillet kan vi anbefale vår anmeldelse fra forrige uke.

Pokkén Tournament
Pokkén Tournament

Kilde

Relaterte tekster

6
Pokkén TournamentScore

Pokkén Tournament

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Det er nesten overraskende at et konsept som på papiret fungerer så godt har tatt så lang tid. Velkommen til Pokémons svar på Tekken: Pokkén Tournament!

0
Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

Ny figur til Pokkén Tournament avslørt

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Pokkén Tournament har blitt en stor suksess for Bandai Namco og Nintendo, noe som har resultert i bred støtte siden lanseringen i mars med nytt innhold og forbedringer....Loading next content