Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
R.U.S.E.

Strategi med fokus på bløffing

Nytt strategispill annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

VG-nett har fått tak i de første detaljene om et nytt strategispill fra Eugen Systems som tidligere har laget Act of War. Her får vi en helt ny strategivinkling med bløff, løgn og bedrag som sentrale punkter.

- Vi ønsker at spillerne skal fokusere på kjernen i strategispill. En strateg må observere, analysere og forstå alt som foregår på slagmarken, sier Alexis Le Dressay, kreativ sjef i Eugen Systems til VG-nett.

Ifølge Le Dressay krever mange av dagens mest konkurransedyktige strategispill mye rask kløkt, og at du har raske fingre, mens R.U.S.E. har fokus mer på å bruke elementer som spioner, lokkeduer, kamuflasje, kodeknekking, gift og radiostillhet for å bekjempe fienden.

Det vil være flerspiller som vil være hovedkjernen i R.U.S.E., men man kan også spille det alene.

R.U.S.E. utvikles til PC, PS3 og Xbox 360 og det har ikke kommet noen lanseringsdato ennå.

R.U.S.E.
R.U.S.E.

Relaterte tekster

7
R.U.S.E.Score

R.U.S.E.

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Liland

R.U.S.E. har lovet gull og grønne skoger med revolusjonerende tilsnitt i en ensartet strategisjanger. Martin har undersøkt saken.

R.U.S.E.

R.U.S.E.

FORSPILL. Skrevet av Adrian Berg

Krigsstrateg Adrian Berg har tatt på seg generalhatten og testet ut det svært så lovende sanntidsstrategispillet R.U.S.E..Loading next content