Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Wars

Strategic Options til Halo Wars

Nytt innhold klart til nedlasting

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Halo Wars-fans har kanskje oppdaget det allerede, men nå har Microsoft sluppet Strategic Options, en ny nedlastbar pakke til deres konsollstrategispill. Her får vi tre nye spillmoduser å sette tenna i; Keepaway, Tug of War og Reinforcement.

I Keepway skal du fange en Forerunner Sentinel i en capture the flag-lignende modus. I Tug of War vinner den som har den mektigste hæren og basen når spillet når spillet er slutt, og i Reinforcement får vi (selvsagt) forsterkninger som vi må benytte mot horder av angripende fiender.

Strategic Options-pakken koster 800 Microsoft-poeng.

Halo Wars

Relaterte tekster

Halo WarsScore

Halo Wars

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Ensemble Studios lager konsollstrategi av Bungies suksesserie, og leverer glimrende underholdning.

2
Tre nye Xbox One-kompatible spill

Tre nye Xbox One-kompatible spill

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

For litt over en uke siden kunne vi rapportere om at strategispillet Halo Wars hadde blitt tilgjengelig på Xbox One for alle som var med i det såkalte preview-programmet....

2
Jobber Microsoft med et nytt Halo Wars?

Jobber Microsoft med et nytt Halo Wars?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er mange som har ønsket seg en oppfølger til strategispillet Halo Wars, og Xbox-sjef Phil Spencer tente nylig håpet til mange spillere på Twitter. På spørsmål om...Loading next content