Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Stray

Stray lar oss være en nydelig katt tidlig neste år

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ett av spillene som sjarmerte mange i Sony sin PlayStation 5-show i fjor var Bluetwelve sitt Stray. For hvem liker vel ikke tanken på å spille som en søt katt som både kan gjøre vanlige katte-ting og mer? Derfor byr dagens nye trailer på både godt og dårlig nytt.

Den gode nyheten er at vi har fått over fire minutter med gameplay fra Stray som viser hvordan vi må bruke både katten sin smidighet og omgivelsene til å komme oss fra A til B, at løskatten får et par ekstra nyttige ting etter hvert, noe av det vi kan finne på for moro skyld og et par andre ting. Dessverre avsluttes den med å annonsere at Stray har blitt utsatt til starten av 2022, så ventetiden blir lengre enn håpet.

HQ
Stray

Relaterte tekster

0
StrayScore

Stray

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Dette er et spill alle katteelskere må spille, mens de som har et greit forhold til pusene bør vurdere det.

0
PETA skryter av Stray i fin video

PETA skryter av Stray i fin video

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noe av det jeg liker best i Stray er hvordan det gjør en fremragende jobb med å la oss leve livet som en katt. Til og med People for the Ethical Treatment of Animals...Loading next content