Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Stray

Stray slipper katten i deg løs i juli - Få det gratis med nye PS Plus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Dessverre måtte de som liker tanken på å spille som en katt se Stray i det stille bli utsatt til sommeren i stedet for våren, men etter en rekke klare indikasjoner vet vi endelig når spillet lanseres.

Stray dukket nemlig opp i kveldens State of Play-sending, og den nye traileren bekrefter at spillet lanseres den 19. juli. I tillegg får vi se enda mer av eventyret som venter, og det blir ikke bare rolig smyging og hopping fra sted til sted.

Om traileren setter Stray på ønskelisten er det også greit å nevne at PlayStation Plus Extra- og Premium-medlemmer vil få spillet "gratis" som en del av abonnementet sitt.

HQ
Stray

Relaterte tekster

0
StrayScore

Stray

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Dette er et spill alle katteelskere må spille, mens de som har et greit forhold til pusene bør vurdere det.

0
PETA skryter av Stray i fin video

PETA skryter av Stray i fin video

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Noe av det jeg liker best i Stray er hvordan det gjør en fremragende jobb med å la oss leve livet som en katt. Til og med People for the Ethical Treatment of Animals...Loading next content