Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Street Fighter II Turbo HD Remix

Street Fighter II får jubileumsutgave - til SNES!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kampsportserien Street Fighter trenger knapt noen nærmere introduksjon, og serien har gjennom de siste 30 årene blitt en av de mest gjenkjennelige spillseriene. At serien blir markert med en offisiell 30-årsjubileumsutgave kommer derfor ikke som noen overraskelse. At jubileumsutgaven kommer til SNES er derimot hakket mer utenom det vanlige.

Utgiveren Capcom, som eier Street Fighter-lisensen, har gått sammen med gjengen i iam8bit, et selskap som blant annet gir ut fysiske eksemplar av spill som normalt kun lanseres digitalt og eksklusive spesialeksemplar av spill som No Man's Sky. Resultatet av samarbeidet mellom Capcom og iam8bit er et nytt og fungerende SNES-eksemplar av Street Fighter II - forutsatt at man har en NTSC-utgave av SNES, vel å merke.

Spillet skal kun produseres i 5500 eksemplar, hvorav tusen av eksemplarene blir i en ekstra spesiell selvlysende farge (som passende nok kalles "Blanka Green"). Sammen med spillet får man en reprodusert instruksjonsmanual, arkivmateriale og "en hemmelig overraskelse" man kun får se dersom man spretter plasten på innpakningen (sorry, alle samlere).

Selv om utgaven unektelig vil fange oppmerksomheten blant samlere, kan vi ikke unngå å bli en smule bekymret for advarselen nederst i annonsen til iam8bit, hvor de presiserer at "Bruken av denne reproduserte spillkassetten på SNES-hardware kan få SNES-konsollen til å overopphete og ta fyr." De advarer videre om at man bør vise "ekstrem varsomhet ved bruk av dette produktet, og sørg for at det er brannslukningsutstyr i nærheten."

Jubileumsutgaven vil koste deg 100 dollar, dersom du har brannslukningsapparat i huset og føler deg i det vågale hjørnet.

Super Street Fighter II Turbo HD Remix
Foto: iam8bit.com

Relaterte teksterLoading next content