Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Streets of Rage 4

Streets of Rage 4: Classic Edition annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Streets of Rage 4 er spillet alle beat 'em up-fans venter på. Nå har en meget begrenset utgave av spillet kalt Classic Edition blitt annonsert på Twitter til både Switch og PlayStation 4, som leveres i et Mega Drive-inspirert (eller teknisk sett amerikanske Genesis) cover som inneholder både spillcoveret og en SteelBook som følger med i denne utgaven.

Om du føler at dette er noe du trenger til din samling, kan du surfe over til Limitedrungames.com når de åpner opp for reservasjoner. Streets of Rage 4 har fortsatt ikke fått en konkret lanseringsdato, men slippes i løpet av årets andre kvartal til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One.

Streets of Rage 4

Relaterte tekster

3
Streets of Rage 4Score

Streets of Rage 4

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Etter mer enn 25 år i dvale er Streets of Rage-serien tilbake, denne gangen med franske utviklere bak roret.Loading next content