Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
ARK: Survival Ascended

Studio Wildcard skroter Ark Respawned-pakken etter tilbakeslag fra samfunnet

– I etterpåklokskapens lys, ikke det beste trekket. Vår dårlige».

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ark har vært en snakkis i byen i det siste, da utvikleren Studio Wildcard både kunngjorde at Ark 2 ville bli forsinket til slutten av 2024, og at den ville endre måten den tilbød Ark: Survival Evolved fremover, alt som en del av en ny Respawned Bundle som forsøkte å pakke sammen den snart oppdaterte originalen som skal gå av Ark: Survival Ascended i stedet og oppfølgeren alle sammen. Dette falt ikke i god jord hos fansen i det hele tatt.

Det har vært en enorm mengde tilbakeslag fra samfunnet, noe som allerede har ført til at utvikleren har gått tilbake planene sine med Respawned-pakken. Som nevnt i et nylig blogginnlegg, sier Studio Wildcard:

– Først og fremst skroter vi ARK Respawned Bundle. Vår intensjon bak dette var å tilby en pakke der du i hovedsak fikk to produkter til prisen av ett. I ettertid, ikke det beste trekket. Våre dårlige; vi innser at det ikke var optimalt å kombinere ARK Survival Ascended med ARK 2 og kreve ytterligere DLC-oppgraderinger, spesielt siden du ikke ville være i stand til å bedømme ARK 2, siden ingen spilling eller innhold ville være tilgjengelig ennå.»

Når det gjelder hva den har til hensikt å gjøre videre, vil utvikleren nå selge Ark: Survival Ascended-utgaven (som utelukkende er for PC og nåværende generasjons konsoller) som en frittstående pakke, med dette inkludert alt det nedlastbare innholdet som kommer for spillet frem til Q2 2024. Ark 2 vil også da bli solgt separat når den debuterer neste år.

Utvikleren forklarte også litt om hvorfor Survival Ascended-utgaven ikke er en gratis oppgradering, i likhet med mange nye generasjonsoppdateringer.

"Så du spør sannsynligvis, hvorfor gjør vi ikke disse oppgraderingene til den originale ARK: Survival Evolved (ASE)? Ærlig talt, det ville ikke være levedyktig. Mange av endringene vi gjør i ARK: Survival Ascended vil berøre mange aspekter av spillet; Det vil ugyldiggjøre lagringsdata, noen mods kan ikke fungere, noen ting kan ikke spille på samme måte som de gjorde før, og vi ønsket ikke å endre den opplevelsen for de som foretrekker det eller ikke klarer å oppgradere. "

Kommer du til å plukke opp Ark: Survival Ascended likevel?

ARK: Survival Ascended

Relaterte teksterLoading next content