Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Elder Scrolls Online

Studioet bak The Elder Scrolls Online holder på med et helt nytt prosjekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om The Elder Scrolls Online ikke var så bra i starten, og var en del av en sjanger som er notorisk kjent for å være vanskelig å få suksess i, så endte spillet opp med å bli en suksess, og har mottatt mange utvidelser igjennom ZeniMax Online.

Nå vet vi dog at studioet har tenkt til å begynne på et helt nytt prosjekt, og dette skapes i en helt ny grafikkmotor. I et intervju med GamePur avslører stduiosjef Matt Firor at de nettopp har utlyst stillinger hvor de leter etter folk til å skape en ny grafikkmotor som skal brukes til å lage et nytt AAA-spill.

"Yeah. Not a lot of people have picked up on this, but if you look on our job site you'll see that we are accepting applications for people to work on a new engine for a new triple-A game,"

Firor sier at det fortsatt er tidlig i utviklingen, men han ville ikke svare på om det er snakk om et MMO eller ei.

The Elder Scrolls Online

Relaterte tekster

The Elder Scrolls OnlineScore

The Elder Scrolls Online

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Elder Scrolls-serien inntar nettrollespillsjangeren, og vi har sendt Robin på et storslått eventyr på leting etter den sangnomsuste karakteren...Loading next content