Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Getaway

Studioet bak The Getaway hyrer til ny PlayStation-eksklusiv AAA-tittel

SIE London Studio har ikke laget noen egne storspill siden The Getaway på PlayStation 2. Nå har de utlyst en stilling for å jobbe med det de selv kaller en "AAA Experience"

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

SIE London Studio lagde The Getaway for en del år siden, og de stod også for en oppfølger like etter, men siden da har studioet kun laget mindre titler, spesielt små PlayStation VR-titler de siste årene. Men nå virker det som om de er i gang med å forberede utviklingen av en stor, ny AAA-tittel.

Nylig utlyste studioet en stilling hvor de leter etter en designer som skal hjelpe studioet med å levere en "AAA Experience".

"This is a hands-on role focused on implementing and tuning mechanics and working alongside other designers to ensure delivery of a AAA experience."

Da de for eksempel hyret inn til VR-titler eller Singstar-spill, benyttet de seg ikke av "AAA" som beskrivelse av prosjektet, så kanskje studioet har noe større på gang?

The Getaway

Relaterte tekster

2
The GetawayScore

The Getaway

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

The Getaway er utvilsomt Sonys mest ambisiøse spill til dags dato.

0
The Getaway blir film

The Getaway blir film

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Det måtte jo skje. Et spill som til de grader ser ut som en film blir nå til en kinofilm. Sony Pictures har nemlig avslørt at det er en filmatisering på vei av The Getaway. Annonseringen skjedde på Cannes Film Festival.

0
The Getaway 2

The Getaway 2

ARTIKKEL. Skrevet av Thomas Nielsen

GameReactor var en av de få inviterte som nylig fikk en invitasjon fra Team Soho og muligheten til å få en smugkikk på den store oppfølgeren.

0
Team Bondi i gang med nytt spill

Team Bondi i gang med nytt spill

NYHET. Skrevet av Rasmus Berg

Deler av det tidligere Team Soho, som lagde det første The Getaway-spillet, valgte å pakke sakene sine og forlate Team Soho, for å ta turen til Australia og starte et nytt selskap. Brendan McNamara var blant initiativstakerne og nå er nye spill på vei.

0
Første skjermiser fra The Getaway 2!

Første skjermiser fra The Getaway 2!

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Vi har allerede fortalt at Team Soho er i gang med en oppfølger til deres suksessrike spill The Getaway. Ennå går spillet under navnet The Getaway 2 og i dag har vi fått tak i de første skjermisene fra spillet!Loading next content