Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Stuntman

Stuntman på vei til GBA – Vi har screenies

Stuntman på PlayStation var en suksess for Reflections, og mon tro om ikke en solid Game Boy Advance versjon også ville kunne selge bra? Vi har de første screenshotta fra GBA versjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Stuntman på PlayStation var en suksess for Reflections, og mon tro om ikke en solid Game Boy Advance versjon også ville kunne selge bra?

HQ

Som det fremgår av de første screenshotta, er det snakk om en 3D versjon. Der meldes også om muligheten til å spille to samtidig, samt en story-mode og en inntil videre uannonsert mode. Stuntman på GBA burde være klar en gang i juli. Nyt de første screenshotta:

Relaterte tekster

0
The Hellacopters og Stuntman

The Hellacopters og Stuntman

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Infogrames, som ofte lager brede markedsføringskampagner, kan melde om at det svenske bandet The Hellacopters tar med spillet på turne.

0
Stuntman forsinkes dessverre

Stuntman forsinkes dessverre

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Infogrames som ellers har gjort mye ut av deres kommende Stuntman spill, som skulle komme ut nå i vår, må dessverre meddele, at det blir forsinket. Det skal skyldes firmaets andre produkter.

0
Stuntman satser på talenter

Stuntman satser på talenter

NYHET. Skrevet av Thomas Tanggaard

Infogrames har alltid vært kjent for anderledes reklame kampanjer. Hvem husker vrl ikke de lekre Page 3 jentene på vannscooteren til Splashdown? Nå har firmaet gjort det igjen, og det er vi personlig glade for.

0
Stuntman - Driver teamets nye prosjekt

Stuntman - Driver teamets nye prosjekt

NYHET. Skrevet av Nicklas Mether

Med deres to Driver-spill, fant Reflections veien til hjertene på mange gamere. Ryktene om et tredje spill spres som en steppebrann, men før man gir seg i kast med det, får vi sjangsen til å leke Stuntman!Loading next content