Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Styx: Shards of Darkness

Styx: Shards of Darkness-bilder viser større variasjon

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det snikete actionspillet Styx: Master of Shadows gikk fra nokså ukjent til rimelig velkjent da det ble en del av gratisspillene for Playstation Plus-abonnenter en periode i fjor. I spillet styrer man et lite troll ved navn Styx, som må jobbe seg gjennom det mørke og skumle "Tower of Akenash".

Dette førte til at omgivelsene i spillet var nokså ensformige, men dette kan etter alt å dømme ikke sies om oppfølgeren Styx: Shards of Darkness. Denne uken har nemlig utviklerne hos Cyanide Studios delt nye bilder fra prosjektet, som viser at Styx har en mer variert reise foran seg når oppfølgeren ankommer PC, Playstation 4 og Xbox One senere i år.

Styx: Shards of Darkness
Styx: Shards of Darkness
Styx: Shards of Darkness

Relaterte tekster

0
Styx: Shards of DarknessScore

Styx: Shards of Darkness

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Oppfølgeren til den overraskende suksessen Master of Shadows har ankommet, og vi har sneket oss ut for å teste det. Her er dommen...

0
Slik gir Cyanide Studios liv til Styx

Slik gir Cyanide Studios liv til Styx

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Styx: Master of Shadows fra Cyanide Studios ble en stor suksess, og neste måned kommer oppfølgeren i form av Styx: Shards of Darkness. Der skal vi på nytt få møte...Loading next content