Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Styx: Shards of Darkness

Styx: Shards of Darkness-trailer går snikete til verks

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det første Styx-spillet, Styx: Master of Shadows, hadde noen gode ideer, og det er godt å se at disse videreføres til oppfølgeren.

Denne nye Styx: Shards of Darkness-traileren viser nemlig noen av de ulike virkemidlene du har tilgjengelig for å fullføre oppdragene dine uten å bli sett eller hørt. Her snakker vi ikke bare om piler og gift, men også Styx sine magiske egenskaper. Gjør deg usynlig, se bedre, og lage kloner er bare noe av det du kan gjøre som den trolliknende skapningen når spillet slippes i mars.

HQ
Styx: Shards of Darkness

Relaterte tekster

0
Styx: Shards of DarknessScore

Styx: Shards of Darkness

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Oppfølgeren til den overraskende suksessen Master of Shadows har ankommet, og vi har sneket oss ut for å teste det. Her er dommen...

0
Slik gir Cyanide Studios liv til Styx

Slik gir Cyanide Studios liv til Styx

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Styx: Master of Shadows fra Cyanide Studios ble en stor suksess, og neste måned kommer oppfølgeren i form av Styx: Shards of Darkness. Der skal vi på nytt få møte...Loading next content