Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Trials HD

Suksesstall for Trials HD

Skyhøye salgstall for XBLA-spillet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Red Lynx våknet til gode nyheter forleden, da det ble kjent at XBLA-spillet Trials HD har blitt kjøpt over to millioner ganger iløpet av ett og et halvt år. Utvidelsene er også med i beregningen, og Redlynx-sjef Tero Virtala kunne ikke vært mer fornøyd med suksessalget.

- Dette er en milestein. Det er et nedlastbart spill, og tallene viser at det digitale markedet er i endring. Vi er storfornøyde, og vil takke fansen for den store støtten og entusiasmen vi har fått, uttalte han til nettsiden CVG.

Videre fortalte han at studioet har flere jern i ilden for tiden, med seks nye spill i utviklingsfasen.

- Det viktigste for oss er å fortsette å lage fantastiske spill. For tiden har vi seks grupper som jobber med seks spill, så jeg kan garantere at flere fantastiske Redlynx-spill er på vei.

Trials HD
Trials HD
Trials HD

Relaterte tekster

Trials HDScore

Trials HD

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Magnus har gasset og bremset og lent seg frem og tilbake i det fabelaktige og avhengighetsskapende Trials HD.Loading next content