Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Bomberman R 2

Super Bomberman R 2 lanseres i september

Den fysiske versjonen vil bli utgitt før den digitale.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Bomberman R 2, den etterlengtede oppfølgeren til det populære flerspillerspillet, har endelig mottatt en offisiell utgivelsesdato og en ny trailer for å få fansen begeistret. Ifølge kunngjøringen skal spillet slippes 12. september på fysiske formater og 13. september digitalt.

Den nye traileren viser noen av de nye kart, karakterer og modusene. Super Bomberman R 2 vil inneholde en forbedret online flerspiller med flere måter enn noensinne å overliste og utmanøvrere motstandere. Totalt sett ser det ut som et lovende tillegg til serien, med mye nytt innhold og forbedringer i forhold til forgjengeren.

Noe å glede seg til, kanskje?

HQ
Super Bomberman R 2

Relaterte tekster

0
Super Bomberman R 2 annonsert

Super Bomberman R 2 annonsert

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Et av tidenes beste partyspill er Bomberman, og i motsetning til mange andre klassikere er det fortsatt like morsomt den dag i dag uten noen reelle endringer i det...Loading next content