Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Bomberman R

Super Bomberman R får 60 fps, skins fra Silent Hill, og mer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For tre uker siden kunne Konami avsløre at det ville komme en rekke gratis utvidelser til Super Bomberman R fremover, og nå har vi fått vite litt mer om noe av det som kommer.

De kan nemlig fortelle at det vil komme tre nye skins til spillet. Disse er ingen ringere enn Vic Viper fra Gradius, Belmont fra Castlevania, og Pyramid Head fra Silent Hill. Det var altså disse tre favorittene vi så glimt av i Konami sin teaser for noen uker siden. Vi vet dog fortsatt ikke når de kommer, men det er uansett gøy å se at spillet stadig forbedres. Dette ser vi blant annet med at de for noen timer siden slapp en oppdatering som gjør at spillet nå kjører i 60 bilder i sekundet.

Hvilke andre figurer vil du gjerne se i spillet?

Super Bomberman R
Super Bomberman R
Super Bomberman R

Relaterte tekster

0
Super Bomberman RScore

Super Bomberman R

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Klassiske Bomberman gjør et comeback etter syv lange år, og vi har satt oss ned med Nintendo Switch for å se hvordan det har gått...Loading next content