Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 64 DS

Super Mario 64 DS sluppet til Wii U

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Nå har nok en aldersmerking avslørt en spillutgivelse, men det er neppe noen stor krise for de involverte. Det er nemlig snakk om en Wii U-versjon av Super Mario 64 DS, som nylig dukket opp hos ESRB.

HQ

Siden vi er sent ute med å rapportere om dette, kan vi opplyse om at Nintendo allerede har bekreftet lanseringen til Polygon, og det slippes i dag.

Spillet er en oppdatert versjon av Nintendo 64-klassikeren, og nå kan du altså spille den på Wii U-konsollen din. Det er også verdt å nevne at en versjon av originalen har vært tilgjengelig på Wii U siden julaften 2015, men DS-versjonen lar deg spille som Luigi, Wario og Yoshi, i tillegg til å inneholde minispill.

Super Mario 64 DS

Relaterte tekster

1
Super Mario 64 DS sluppet til Wii U

Super Mario 64 DS sluppet til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nå har nok en aldersmerking avslørt en spillutgivelse, men det er neppe noen stor krise for de involverte. Det er nemlig snakk om en Wii U-versjon av Super Mario 64 DS,...Loading next content