Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Super Mario Bros. 5 laget i Super Mario Maker 2

Etter syv års arbeid har det nå blitt lansert et fanskapt prosjekt som gir oss en liten smakebit av hvordan en Super Mario World-oppfølger kunne ha sett ut.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet at det ikke finnes noe offisielt Super Mario Bros. 5, men nå kan vi få en smakebit på hvordan det kunne vært takket være Metroid Mike 64. Han har jobbet med dette prosjektet helt siden 2015 og har nå fullført det i Super Mario Maker 2, der han har prøvd å "lage et klassisk Mario-spill som spiller som om Nintendo hadde lagd det selv."

Det er i grunnen et komplett Super Mario-eventyr i likhet med Super Mario World, og du kan sjekke ut hvordan det ser ut nedenfor. Hvis du vil spille det selv, finner du det med Maker ID 0G9-XN4-FNF.

Super Mario Maker 2

Relaterte tekster

3
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Den etterlengtede oppfølgeren til kultklassikeren Super Mario Maker (Wii U) er endelig over oss. Hva har Switch-utgaven å by på, mon tro?Loading next content