Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario 3D Land

Super Mario Bros. til 3DS

Miyamoto bekrefter nytt spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et nytt Super Mario Bros. er under utvikling til Nintendo 3DS. Nyheten kommer fra selveste mannen selv, Shigeru Miyamoto, som røpet spillprosjektet under et intervju i forbindelse med Marios 25-årsjubileum.

Miyamoto sier:

- For å fortsette tradisjonen med at Mario går i bresjen for den nye teknologien vår, er jeg nå igang med et Super Mario Bros.-spill til Nintendo 3DS.

Før han avslutter:

- Jeg vil vise dere alle, så fort som mulig, hvordan Super Mario Bros. kommer til å være på Nintendo 3DS.

Det er dermed ikke feil å anta at Miyamotos nye Super Mario Bros. blir sluppet i konsollens såkalte "lanseringsvindu", som strekker seg fra mai til juni.

Super Mario 3D Land

Relaterte tekster

Super Mario 3D LandScore

Super Mario 3D Land

ANMELDELSE. Skrevet av Line Fauchald

Klassiske Mario-øyeblikk kombineres med nåtiden i Marios visitt til 3D Land. Treffer rørleggeren blink? Vi har testet Super Mario 3D Land...

Super Mario 3DS

Super Mario 3DS

FORSPILL. Skrevet av Redaksjonen

Den italienske rørleggeren er på vei til 3DS i sitt mest varierte eventyr noensinne. Vi har sjekket ut Super Mario 3DS under E3, og her er noen av inntrykkene...Loading next content