Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 får multiplayer, historiemodus og mer

Kveldens Direct-sending var fylt med spennende detaljer om den etterlengtede oppfølgeren, og det virker helt klart som om vi får nesten alle ønsker oppfylt.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo var sparsomme med å nevne spesifikke detaljer da de offentliggjorde Super Mario Maker 2 i februar, men det stoppet selvsagt ikke fansen fra å legge merke til en rekke forbedringer og nyvinninger i traileren. I kveld ble mye av dette og mer bekreftet i spillets Direct-sending.

Blant annet kunne Nintendo bekrefte at Luigi er på coveret siden Super Mario Maker 2 vil la oss lage baner sammen med andre både over internett og på samme skjerm med en Joy-Con hver. Samtidig kommer en av de beste elementene fra 3DS-utgaven av originalen over til oppfølgeren, for vi får også en historiemodus hvor vi må komme oss gjennom de over hundre utfordringene Nintendo har skapt for å tjene nok mynter til å gjenoppbygge Peach sitt slott.

Når det gjelder mekanikker kan vi glede oss til å velge mellom Angry Sun, Super Mario 3D World-modusen som blant annet lar oss bruke kattedrakten, velge mellom dag og natt (noe som også vil påvirke gameplayet), kjørbare biler, nye fiender. flere klassiske fiender kan brukes på nye måter, en multiplayermodus hvor opptil fire spillere kan kjempe om å fullføre en bane først, muligheten til å justere hvor raskt skjermen beveger seg til høyre, sette kriterier for at en bane kan fullføres og mye mer du kan lære mer om i Directen du kan se under. Alt dette mens ny musikk fra Koji Kondo fester seg lagt inne i hjernen din. Dette er helt klart mer enn en utvidelse av originalen for å si det slik.

Hvordan synes du det ser og høres ut?

HQ

Relaterte tekster

3
Super Mario Maker 2Score

Super Mario Maker 2

ANMELDELSE. Skrevet av Tommy Johnsen

Den etterlengtede oppfølgeren til kultklassikeren Super Mario Maker (Wii U) er endelig over oss. Hva har Switch-utgaven å by på, mon tro?Loading next content