Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Run

Super Mario Run tjener grovt, men få kjøper det

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi visste allerede at flere titalls millioner mennesker har lastet ned Super Mario Run. Nintendo har dog nektet å si hvor mange som faktisk kjøper hele spillet. Nå har vi kanskje fått en indikasjon.

Spillanalytikerne i Newzoo hevder nemlig at spillet allerede har blitt lastet ned over 90 millioner ganger, og har en fortjeneste på 30 millioner dollar (omtrent 260 millioner norske kroner). De hevder dog også at "bare" 3 millioner av disse har kjøpt hele spillet. Altså at hver 30. person har betalt for alle brettene. Vi tviler dog på at Nintendo gråter i pengebingen sin, særlig med tanke på at spillet snart kommer til Android.

Har du prøvd eller kjøpt spillet? Hva synes du eventuelt?

Super Mario Run

Relaterte tekster

1
Super Mario RunScore

Super Mario Run

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Super Mario har endelig fått sin mobildebut, og vi har sjekket hvordan den spretne rørleggeren klarer seg. Her er anmeldelsen...

3
Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I midten av desember i fjor ble Super Mario Run sluppet til iOS, og forrige uke fikk endelig Android-brukerne tilgang. Spillet har som kjent blitt lastet ned av veldig...Loading next content