Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Mario Run

Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I midten av desember i fjor ble Super Mario Run sluppet til iOS, og forrige uke fikk endelig Android-brukerne tilgang. Spillet har som kjent blitt lastet ned av veldig mange, men et fåtall har likt spillet godt nok til å betale for det. Nå har Nintendo-sjef Tatsumi Kimishima snakket om selskapets satsing på mobil, og samtidig fortalt at salget av Super Marios mobildebut ikke har levd opp til forventningene.

Det er i stedet gratisspillet Fire Emblem Heroes som har vært mest lønnsomt for selskapet, men Nintendo foretrekker likevel en modell der man betaler for spillet slik man gjør med Super Mario Run. I vår anmeldelse av Fire Emblem Heroes var freemium-elementene blant hovedgrunnene til at vi ikke likte det så godt, men verdens spillere ser ut til å være uenige.

Super Mario Run

Relaterte tekster

1
Super Mario RunScore

Super Mario Run

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall

Super Mario har endelig fått sin mobildebut, og vi har sjekket hvordan den spretne rørleggeren klarer seg. Her er anmeldelsen...

3
Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

Super Mario Run-salget skuffer Nintendo

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I midten av desember i fjor ble Super Mario Run sluppet til iOS, og forrige uke fikk endelig Android-brukerne tilgang. Spillet har som kjent blitt lastet ned av veldig...Loading next content