Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy Forever

Super Meat Boy får puzzle-spin-off

Ta på deg rollen som Dr. Fetus når han ødelegger flere kjøttkreasjoner.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Meat Boy er kanskje ikke en utrolig populær franchise, men siden det originale spillets utgivelse i 2010 har det fått en relativt imponerende fanskare. Nå bytter det plattformspill for en fire på rad-puslespillbasert spillestil i Dr. Fetus' Mean Meat Machine.

Traileren til Dr. Fetus' Mean Meat Machine viser Super Meat Boy-skurken mens han må koble forskjellige kjøttkreasjoner for å ødelegge dem. Det handler dog om mer enn å koble sammen kjøttskapninger av samme farge. Du må også kjempe med mange feller innenfor spillets nivåer.

Dr. Fetus' Mean Meat Machine ser ut til å slippes i år på alle større plattformer. Dette betyr i det minste at vi ikke vil ha ytterligere ti års ventetid som vi gjorde mellom 2010s Super Meat Boy og 2020s Super Meat Boy Forever.

HQ

Relaterte teksterLoading next content