Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Meat Boy

Super Meat Boy kommer til Nintendo Switch om to uker

Og får en interessant konkurransemodus.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kan virke som om Team Meat lurte oss litt da de annonserte at Super Meat Boy ville komme til Nintendo Switch. Da sa de nemlig at det ikke ville være noe spesielt med Switch-utgaven. Nå vet vi at dette ikke stemmer.

Utviklerne kan nemlig ikke bare fortelle at Super Meat Boy kommer til Nintendo Switch den 11. januar, men også at den vil ha en ny modus kalt Race Mode. Som navnet indikerer vil dette være en modus hvor du og en annen spiller kan konkurrere om å være raskest i det utfordrende spillet. Her deles skjermen i to på midten, slik at hver spiller får en liten del av skjermen hver. Foreløpig nøyer de seg med å si at det passer godt å "teste modusen på Switch", så det høres ut som om den vil kunne komme til noen av de andre plattformene en gang i fremtiden også.

Super Meat Boy

Relaterte tekster

0
Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

Super Meat Boy slippes til Wii U i mai

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ventetiden er snart over for deg som har lengtet etter å gjøre verdens beste kjøttbit til farse i utfordrende plattformbrett. Team Meat har fortalt at spillet fra 2010...

2
Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

Super Meat Boy kommer til PS4 og Vita

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det ekstremt vanskelige Super Meat Boy skal slippes til både Playstation 4 og PS Vita. Dette forteller Team Meat på sine hjemmesider hvor de skriver: Crazy right?! We...Loading next content