Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Paper Mario

Super Paper Mario

Ikke nedlagt tross alt?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I siste nummeret av det amerikanske offisielle Nintendo-bladet, Nintendo Power, fortelles det at Super Paper Mario heldigvis ikke skal være nedlagt. Tvert om rapporteres det at spillet fortsatt utvikles til Wii og nå har mengder av nye funksjoner som skal utnytte Wii-kontrolleren best mulig blitt lagt til. Dessuten sier de at grafikken har blitt bedre med tanke på å bruke den kraftigere hardwaren som finnes på en fornuftig måte.

Super Paper Mario var egentlig tenkt å bli lansert i fjor høst til GameCube, men ble senere lagt på is. Nintendo har vegret seg å gi en offisiell beskjed om spillets status, men nå ser det tu til at alt er i skjønneste orden.

Ifølge Nintendo Power kan amerikanske Wii-eiere kose seg med mesterverket allerede nå i april. Når det kommer til Europa er uklart, men forhåpentligvis skal vi ikke behøve å vente så altfor lenge til det dukker opp.

Super Paper Mario

Relaterte tekster

Super Paper MarioScore

Super Paper Mario

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

I et fett plattformspill debuterer en tynn Mario på Nintendo Wii. Carl Thomas har satt karakter på innsiden!Loading next content