Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Superhot

Superhot VR kommer til HTC Vive

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Superhot har blitt meget godt motttat etter lanseringen i fjor, og virtual reality-utgaven blir av mange betraktet som det beste VR-spillet på markedet. Til nå har den utgaven kun vært eksklusiv til Oculus Rift, i alle fall offisielt. For som med mange andre Oculus Rift-spill har det vært mulig å spille på HTC Vive, og i dette tilfellet har Valve vært behjelpelige med å forbedre den opplevelsen. Nå viser det seg god at spillet endelig virkelig skal slippe til headsetet deres.

Utvikleren Superhot kan nemlig avsløre at spillet vil slippes til HTC Vive "snart". De kan ikke avsløre mer for øyeblikket, men det forundrer oss ikke om lanseringsdagen er like rundt hjørnet. Kanskje blir et klassisk tilfelle av "og du kan kjøpe det nå!".

Har du prøvd Superhot? Hva synes du eventuelt?

Superhot

Relaterte tekster

2
SuperhotScore

Superhot

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Det bygger på et interessent konsept og det er lekkert å se på. Vi har testet skytespillet der tiden bare beveger seg når du gjør det...Loading next content