Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Fall Guys

Svampebob og Dovahkiin inntar Fall Guys: Ultimate Knockout

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mediatonic har nå lansert nok en ny sesong i Fall Guys: Ultimate Knockout, og denne tar spillerne med på en reise til havets bunn. Sesongen, kalt strong>Sunken Secrets</strong>, kommer med fem nye baner og et nytt sesongpass som inkluderer antrekk fra Svampebob og The Elder Scrolls V: Skyrim.

De nye banene er Blastlantis Hoop Chute, Puzzle Path, Kraken Slam og Speed Slider, som hver presenterer et nytt sett med utfordringer du kan overvinne i jakten på kronen. Sesongpasset inkluderer Svampebob-antrekket, som kan tilpasses med The Snail's Meow Wearable for å ta sneglen Gary med på turen. Det tilbys også et Skyrim- og et Ultraman-antrekk.

For alle som vil ha enda mer fra Svampebob, vil Patrick, Sandy, Herr Krabbe og Bleke være tilgjengelige i butikken i spillet fra og med 1. desember. Sist, men ikke minst, er det et Let's Get Kraken-event som vil finne sted mellom 22. og 29. november, hvor spillere kan få nye navneskilt, mønstre, klær, kallenavn og Kudos, alt ved å fullføre noen utfordringer.

Ta en titt på Sunken Secrets i traileren nedenfor.

HQ
Fall Guys

Relaterte tekster

0
Fall Guys: Ultimate KnockoutScore

Fall Guys: Ultimate Knockout

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Med en kombinasjon av gelébønner og gameshowet Takeshi's Castle viser Mediatonic at battle royale-sjangeren kan være kjempemoro selv uten skytevåpen.Loading next content