Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
NYHET - SPONSET INNHOLD

Svar på det nye spørsmålet for å vinne et lekkert F1-rattsett fra Fanatec

Den andre videoen forteller deg alt du må vite om spillets nye tilføyelser.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Spørsmål 2: I F1 2019 skal du leve deg inn i din egen karakter - hva skal din sjåfør hete?

HQ

Spørsmål 1: Hvilket lag vil du helst kjøre for i F1 2019 og hvorfor?

HQ

Codemasters er gode på å sette sammen opplevelser som kombinerer realismen ved å sitte i cockpiten på en vaskeekte Formel 1-racerbil, hvor det samtidig er plass til ren og skjær underholdning.

I årets utgave, F1 2019, skrur de opp på alle parametre, og gir oss bedre grafikk, F2 og en utbygget og dypere måte å gjennomføre singleplayer-karrieren på.

For å feire utgivelsen sparker vi nå, med en videoserie i tre deler, i gang en stor konkurranse, hvor du kan vinne et fantastisk CSL Elite F1-sett fra Fanatec, hvor det følger med både ratt og pedaler. Rattet fungerer både på PS4 og PC.

Det eneste du må gjøre er å svare på hvert av de tre spørsmålene, som ankommer sammen med videoene, og du kan finne det første markert med fet skrift øverst.

Vi gleder oss til å lese deres besvarelser. Nedenfor kan du se bilder av den fete premien, og du kan lese mer om den her.

F1 2019
F1 2019
F1 2019
F1 2019

Relaterte tekster

2
F1 2019Score

F1 2019

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har tatt turen ut fra rallyskogen og inn på silkemyke asfaltbaner med superlave og kjappe biler.Loading next content