Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
F.E.A.R. 2: Project Origin

Svarte katter skal selge F.E.A.R. 2

Alternativ markedsføring

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Warner Bros kjører på med reklame for F.E.A.R 2: Project Origin for tiden, noe sannsynligvis har merket hvis du surfer på diverse spillsider i disse dager.

Men de gir seg tydeligvis ikke der. Lusker du tilfeldigvis rundt i Londons gater i dag, fredag den 13., vil du kunne møte på noen katter som har et annet formål enn å urinere på hushjørner og smiske til seg mat. En gjeng med svarte katter skal nemlig promotere det nye F.E.A.R-spillet, ved å vandre rundt i gatene kledd i spillets logo, skriver gadget-nettsiden ElectricPig.co.uk.

- Hver eneste dag får folk kastet reklamer over seg, som de ikke legger merke til engang. Forskning viser at briter ser etter spesielle tegn fredag den 13., så vi tror at dette kan være en fin måte å fange folks oppmerksomhet på, forteller Charlene Allen,
talskvinne for Warner Bros.

Kunne dette vært en idé for Funcom? Age of Conan-hester vandrende i Oslos gater? Vi holder utkikk!

F.E.A.R. 2: Project OriginF.E.A.R. 2: Project Origin

Relaterte teksterLoading next content