Norsk
Gamereactor
nyheter
System Shock

System Shock Remake går i hiatus

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det tok ikke lang tid før Nightdive Studios hadde samlet inn nesten 12 million kroner på Kickstarter da de offentliggjorde planene om å lage en remake av System Shock, så det er ikke tvil om at mange vil se en oppusset utgave av det klassiske spillet. Uheldigvis blir ventetiden uventet lang.

Nå kan nemlig utviklerstudioet fortelle at de har lagt utviklingen av System Shock Remake på is. Grunnen er at ambisjonene til studioet rett og slett tok overhånd. Etter hvert som tiden har gått skal studioet ha fått stadig nye ideer, noe som til slutt førte til at prosjektet nesten ikke lignet på System Shock lenger. Studioet har derfor bestemt seg for å ta en hiatus slik at de kan finne ut hvordan de skal få alt på rett spor igjen. Studio-sjefen Stephen Kick sier at dette ikke betyr at spillet har blitt kansellert, for han lover at de vil fortsette å jobbe med spillet så snart de har funnet en ny plan. Forhåpentligvis fører ikke dette til økonomiske problemer eller en nedgradering av klippene vi allerede har sett fra spillet.

HQ
System Shock

Relaterte tekster

System Shock (Konsoll)Score

System Shock (Konsoll)

ANMELDELSE. Skrevet av Ander Fischer

Ikke vær redd, Nightdives skarpe nyinnspilling fungerer like bra på PlayStation og Xbox som på PC.

System ShockScore

System Shock

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har blitt forfulgt, lemlestet, elektrifisert og utsatt for brutale angrep av en kunstig intelligens i denne nyinnspillingen av kultklassikeren...Loading next content