Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
System Shock

System Shock Remake-trailer avslører store endringer

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nightdive Studios har virkelig vært opptatt de siste årene. De har ikke bare jobbet med nye utgaver av Turok og Turok 2: Seeds of Evil, men også System Shock Remake. Sistnevte ble dog utsatt til 2018 i fjor, og denne ekstra tiden vil virkelig komme godt med.

Nå har studioet nemlig bestemt seg for å skifte motor fra Unity til den sterkere og kanskje mer kjente Unreal 4. Grunnen er at Unity ikke ville klart å levere den grafikken og ytelsen de ønsker at spillet skal ha. De tror ikke dette vil endre lanseringsplanene siden spillet fortsatt er i pre-alpha. Det kan også virke som om de tok valget for en god stund siden, for de har gitt oss denne traileren og skjermbildene som viser hvordan spillet ser ut nå.

HQ
System Shock
System Shock
System Shock

Relaterte tekster

0
System ShockScore

System Shock

ANMELDELSE. Skrevet av Patrik Severin

Patrick har blitt forfulgt, lemlestet, elektrifisert og utsatt for brutale angrep av en kunstig intelligens i denne nyinnspillingen av kultklassikeren...Loading next content