Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
SimCity

Ta byen din med inn i framtiden med SimCity-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Har du en drøm om å utvikle SimCity-byen din til et futuristisk teknologi-utopi, eller et dystopisk Bladerunner-inspirert mareritt? Vel, nå får du sjansen. I en pressemelding har nå Electronic Arts og Maxis presentert det første store tillegget til SimCity, kalt Cities of Tomorrow.

Cities of Tomorrow befinner seg 50 år inn i framtiden, og lar spilleren bygge megatårn, himmelbroer og Maglev-tog, og man får muligheten til å spesialisere byen som en miljøvennlig kunnskapsby eller en forurensende industriby. Og i tillegg kan man la futuristiske roboter gå løs på byen, og rive alt ned igjen.

Megatårnene man kan bygge i Cities of Tomorrow er enorme skyskrapere hvor man plasserer opp til åtte moduler i høyden. Her velger spilleren mellom bolig-, komers-, og industrimoduler, og slik blir hvert megatårn som en liten by i seg selv med tusenvis av innbyggere. Men man må velge forsiktig, fordi om man ønsker å skifte ut en modul må man også rasere alle modulene som befinner seg over denne.

SimCitySimCity
Vil din framtidsby bli en teknologisk utopi, eller en industriell dystopi?

Mellom megatårnene kan man lage himmelbroer så innbyggerne kan gå tørrskodd mellom bygningene, men dessverre får vi tydeligvis ikke flyvende biler heller om 50 år. Til gjengjeld kan man lage maglev-togbaner i luftrommet over byen. I tillegg kan man ta i bruk droner for å løse logistiske utfordringer, og for å hjelpe politiet, brannvesenet og helsevesenet i deres arbeid.

Det blir heller ingen håpløs framtid uten store multinasjonale selskaper med ondsinnede hensikter. Megaselskapet OmegaCorp spesialiserer seg på en ny form for industri som kombinerer olje og malm og gjør det om til Omega. Velger man å slippe OmegaCorp løs i byen vil innbyggerne og industrien der bli avhengig av Omega, og arbeiderklassen vil bli grovt utnyttet. Det er derimot mye penger å tjene på nådeløs kapitalisme av denne typen, så lenge byen ikke velter på grunn av stadig større etterspørlsel etter Omega-stoffet.

Sammen med lanseringen av Cities of Tomorrow skal utviklerne også lansere nye regioner for alle spillere, enten man kjøper tillegget eller ikke. Dette inkluderer tropiske og wasteland-inspirerte miljøer.

SimCity: Cities of Tomorrow skal lanseres den 12. november 2013, og kan forhåndsbestilles til 349 kroner. Forhåndsbestiller man får man også tilgang til Launch Arcology, hvor du kan tjene penger på å sende innbyggerne dine ut i verdensrommet.

Og ja, det er Morgan Freeman som snakker i traileren:

HQ

Dessverre vil ikke denne oppdateringen gi mulighet for å bygge større byer, eller la spilleren spille offline.

Kilder: EA News.

Relaterte tekster

Sim CityScore

Sim City

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving - GR SE

Maxis har ventet i ti år på å gi ut en oppfølger til Sim City 4, og endelig er våre borgermesterbønner hørt. Sim City er her, og det leverer...

3
Moddere utvider SimCity-kartet

Moddere utvider SimCity-kartet

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Et av ankepunktene mot SimCity har vært at området man får til rådighet for å bygge i føles ganske lite. Maxis har tidligere sagt at kartstørrelsen er valgt med tanke på...

7
Maxis fjerner nettkravet i SimCity

Maxis fjerner nettkravet i SimCity

NYHET. Skrevet av Kim Visnes

For litt mindre enn ett år siden lanserte Maxis og Electronic Arts det nye SimCity-spillet til PC, og det har vært en ganske så turbulent tid for selskapene siden den...

3
Maxis vil fremheve SimCity-moddere

Maxis vil fremheve SimCity-moddere

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

SimCity har alt som trengs for å bli alle modderes drøm, og ifølge et blogginnlegg på spillets offisielle hjemmesideskal Maxis begynne å støtte deg som vil skape eget...Loading next content