Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun

Taiko Drum Master med trommer kommer til Switch

Liker du uvanlige og kule rytmespill? Da har du flaks!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Bandai Namco annonserte for et par dager siden at det kommer et nytt spill i rytmespillserien Taiko no Tatsujin. Du kjenner kanskje serien bedre som Taiko Drum Master (eller Donkey Konga, som er en modifisert utgave av serien). Vanligvis er slike nisjespill forbeholdt Japan, så en må importere spillene selv om en ønsker å spille de her i vesten, for ikke å snakke om hvor langt en må se etter en oversatt utgave.

Det ser i første omgang også slik ut for Switch-utgaven av spillet da vi enda ikke har fått en vestlig slippdato, og det er forventet at det kommer ut i Japan til den 19. juli.
Men det er kanskje lov å håpe litt likevel, for mange av Nintendos kjente og kjære figurer gjør en opptreden i spillet, som Kirby og Squid fra Splatoon og det vil være mulig å spille sanger fra Splatoon 2 og Super Mario Odyssey.
Så kanskje Nintendo tar en sjans på at gjenkjennbarheten til figurene gjør spillet mer aktuelt her i vesten.

Den kjente tilbehør- og kontrollerprodusenten Hori har også annonsert at de skal produsere en trommekontoller for spillet spesifikt for Switchen som kun kan brukes sammen med Nintendos Joy-Cons, basert på versjonene av kontrolleren tidligere sluppet til PlayStation 4.
Trommen har plass til to halvliters vannflasker som brukes til å gi den mer vekt så den ikke flytter på seg mens en hamrer løs, og kobles til Switchen med to USB-kabler.

Om du har prøvd Donkey Konga eller Taiko Drum Master (som en dessverre nok må reise til en større arkade for å spille) så trenger vi ikke fortelle deg at det er svært lett å bli engasjert i trommingen og at det er masse gøy spilling å hente.
Så vi krysser alt av fingrer og tær for at Bandai Namco og Nintendo bestemmer seg for å gi vesten en sjanse til å tromme løs. Og om ikke, så er heldigvis Switchen regionsfri så det er fult mulig å importere spillet.

Det begynner å bli såpass lenge siden Guitar Hero at vi kunne trengt en liten rytmespill-revival. Høres dette ut som et spill du kunne tenke deg å prøve?

HQ
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' FunTaiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' FunTaiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun

Relaterte teksterLoading next content