Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun

Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun! til Switch og Drum Session! til PS4 kommer til Europa

Nå kan vi slå på stortromma! Begge spillene har fått lanseringsdato.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi har lenge krysset fingrene for at Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun! skulle komme ut på den europeiske eShoppen, og nå har det endelig blitt bekreftet av Bandai Namco at dette blir tilfellet. Men ikke nok med det! Taiko no Tatsujin: Drum Session! er også på vei til PS4 til oss i Europa. Begge spillene kommer den 2. november 2018.

Spillene kommer med massevis av nye sanger, figurer "på lån" fra andre spill og serier, såvel som flerspillerstøtte og tilpasninger så de passer bedre på de forskjellige plattformene.

Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun! lar deg oppleve spillet som i arkadene ved at du kan bruke Joy-Consene som trommestikker, og inkluderer flere forskjellige rytmebaserte minispill for opp til 4 spillere. I tillegg til dette så får du også muligheten til å spille som Kirby og blekkspruten Squid fra Splatoon i "Rythm Games Mode".

HQ

Taiko no Tatsujin: Drum Session! som kommer til PS4 er for de mer kompetitive blant oss, og har en "Ranked Mode" hvor du kan måle ferdighetene dine opp mot andre Taiko-trommere på nettet verden rundt. Du kan låse opp kostymer, lydeffekter, og hilsninger for Don-Chan, og du får muligheten til å spille som Heihachi fra Tekken, Pac-Man, og Hello Kitty.

Er du klar for å tromme løs?

Taiko no Tatsujin: Drum 'n' Fun

Relaterte teksterLoading next content