Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Tár blir trolig Todd Fields siste film

Regissøren tror ikke han kommer til å lage flere filmer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tár-regissør Todd Field tror at dette kan bli hans siste film. Til tross for at Cate Blanchett mottok en nominasjon for beste skuespillerinne på flere prisutdelinger, inkludert å ta hjem Golden Globe for "Beste skuespillerinne i en film - Drama", ser det ut til at dette ikke har inspirert Todd Field til å lage flere filmer.

Da Field snakket med Cinema Scope, da han ble spurt om han ville jobbe med flere filmer, svarte han ganske enkelt "Jeg tror ikke det." Da han ble spurt om dette virkelig er hans siste film, hadde Field igjen korte, enkle svar, og sa at selv om han ikke tenkte på det, tror han "det er høyst sannsynlig" at Tár er hans siste film.

Men så innrømmet Field etter hvert at han kunne være åpen for å regissere igjen. "Jeg håper det er mulig," sa han da han tenkte på å lage en ny film.

Vil du se mer fra Todd Field?

Tár blir trolig Todd Fields siste film


Loading next content