Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Worms Battlegrounds

Team 17 holdt på å miste Worms-rettighetene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste spillere har et forhold til Worm-serien. De små morderiske markene startet jakten på verdensherredømme for snart 20 år siden, og med årene har de emigrert fra PC til både konsoller og mobiltelefoner. Likevel holdt serien på å gå til grunne, i hvert fall med nåværende utvikler Team 17 bak spakene, før den var kommet skikkelig igang.

Det melder britiske Develop, som har pratet med Team 17-sjef Debbie Bestwick. Hun kunne fortelle at selskapet nesten mistet hjertebarnet sitt på slutten av 1990-tallet, da de havnet bakpå med utviklingen av et annet prosjekt.

For å fullføre dette prosjektet måtte de låne penger av utgiveren, men som sikkerhet ble rettighetene til Worms-serien med som en del av avtalen. Hvis spillet ikke møtte salgsforventningene ville utgiveren overta eierskapet, men heldigvis endte resultatet opp med positivt fortegn for Team 17. Salget havnet dog på beskjedne 1,7% mer enn forventningene, så vi tipper Bestwick og resten av teamet var rimelig nervøse en periode.

Worms Battlegrounds

Relaterte tekster

3
Jobber med Worms til de nye konsollene

Jobber med Worms til de nye konsollene

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Den alltid like pålitelige Worms-utvikleren Team 17 kunne i går annonsere Worms Battlegrounds. Det skal slippes til den nye generasjonens konsoller, med unntak av Wii U,...Loading next content