Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
L.A. Noire

Team Bondi legges ned

Enden er nådd for L.A. Noire-utvikleren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange husker kanskje konflikten mellom Rockstar og L.A. Noire-utvikler Team Bondi, som herjet for noen måneder siden. Etter mye om og men endte denne konflikten med at Rockstar kuttet alle bånd til Team Bondi, og nå meldes det at enden på visa omsider er nådd for det australske utviklerhuset.

Som meldt av Edge har nemlig selskapet nå blitt slått konkurs, og en kurator har blitt oppnevnt for å ta seg av konkursboet og de løse trådene.

Rettighetene til L.A. Noire-serien ligger imidlertid stadig hos Rockstar, som nylig kunne annonsere at PC-versjonen av detektivspillet skal slippes den 11. november. En oppfølger skal visstnok heller ikke være en umulighet.

L.A. Noire

Relaterte tekster

L.A. NoireScore

L.A. Noire

ANMELDELSE. Skrevet av Petter Hegevall - GRSE

Åstedsgranskning, serieforhør og bevissjonglering. Team Bondi har laget en perfekt krimthriller i spillformat. Klikk her for å inspisere anmeldelsen.Loading next content