Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Dead or Alive Xtreme 2

Team Ninja vil lage et nytt Xtreme Beach Volleyball

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Utvikler Team Ninja (Dead or Alive, Ninja Gaiden) har rykte på seg for å lage ekstra formfulle kvinner til spillene sine. Blant de mest lettkledde spillene de har sluppet finner vi volleyballspillet Dead or Alive Xtreme 2 (og forgjengeren) og nå vurderer utvikleren et nytt innslag i serien.

Det kommer frem av et intervju med Dead or Alive-produsent Yosuke Hayashi i det japanske spillbladet Famitsu (via SegmentNext). Han forklarer at overgangen til den nye konsollgenerasjonen, med Playstation 4 og Xbox One i spissen, er grunnen til at mange i teamet nå er lyste på et tredje spill på stranda.

Hvis det skulle bli noe av kommer de til å benytte seg av Soft Engine-spillmotoren fra det nettopp lanserte Dead or Alive 5: Last Round, men før de gjør noe som helst skal de forhøre seg med fansen om stemningen for mer Dead or Alive Xtreme.

Hva tror du? Kommer folk til å gi tommel opp for volleyball (for det er jo sporten som står i sentrum her) i mer detaljert grafikk enn før?

Dead or Alive Xtreme 2

Relaterte teksterLoading next content