Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Tecmos toppsjef slutter

Striden med Itagaki fortsetter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere sjef for Tecmo, Yoshimi Yasuda takker nå for seg og går av. Yasuda forteller at avskjeden skyldes personlige grunner han ikke ønsker å utdype. Tecmo lovet for en tid tilbake Tomonobu Itagaki, mannen bak blandt annet Dead or Alive og Ninja Gaiden, flere salgsbonuser. Disse ble aldri utbetalt til Team Ninja, som førte til at store deler valgte å si opp. I tillegg ble Tecmo og Yoshimi Yasuda saksøkt. Nå hopper han altså av lasset, som betyr at ikke bare Team Ninja består av ny arbeidskraft, men også toppen i Tecmo.

Det skal nevnes at Yasuda også ble saksøkt av Team Ninja ved en annen anledning. Den gang for å ha pisket sine arbeidere til å jobbe mer en hva japansk lovverk tillater (som i utgangspunktet er mye). Yasuda nektet betale erstatning.Loading next content