Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Tekken 7 bringer litt Sagat til serien med ny fighter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Twitter er en merkelig sak. Plutselig så jeg at Sagat og Tekken 7 trendet, og selv om folk stadig snakker om å blande Street Fighter og Tekken ga ikke dette særlig mening. Helt til jeg så den nye figuren som skal komme til Tekken 7 neste år.

I kveld kunne Bandai Namco nemlig endelig bekrefte at en ny kar kalt Fahkumram skal bli en del av figurutvalget i Tekken 7 som en del av Season Pass 3, og jeg kan forstå at mange begynner å tenke på Sagat når de ser han. Når man kombinerer høyden, ekstreme muskler og et fokus på Muay Thai, uten å tenke på tatoveringene, er det ikke tvil om at de to lett kan sammenlignes. Du kan bedømme selv etter å ha sett traileren under.

HQ
Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content