Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

TEKKEN til Xbox!

Når GameReactor publiserte nyheten om at Namco søkte folk til Tekken, spekulerte vi løst i at det meget vel kunne dreie seg om en multiplattformtittel.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når GameReactor publiserte nyheten om at Namco søkte folk til Tekken, spekulerte vi løst i at det meget vel kunne dreie seg om en multiplattformtittel, men at Playstation 2 uansett ville få det. Nå viser det seg at det faktisk kommer til flere formater og det er ingen ringere enn Microsofts Xbox som skal begaves med et nytt Tekken spill, i tillegg til Playstation 2. Det kan muligens også dreie seg om en konvertering til GameCube, men dette er ennå ikke bekreftet.

Selv om det ennå ikke er klart om det handler om en ny del i spillserien, eller et nytt Tournament, så virker det som at Namco vil pusse det opp litt. Noe som er absolutt velkomment etter det uventet svake salget av den fjerde inkarnasjonen i serien. Det de først og fremst er ute etter er nemlig designere til både figurer, effekter og grafikk. Det lukter fornyelse lang vei.

Spekulasjoner florerer allerede om Namco har planer om å gjenta det de gjorde med Soul Calibur 2, det vil si å ha med forskjellige figurer i de to (eller tre) versjonene. GameReactor ville ikke hatt noe i mot å se Captain Falco fra F-Zero i kubbe-versjonen og Joanna Dark fra Perfect Dark i Xbox-versjonen. Vi krysser fingrene!Loading next content