Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Tekken 7

Tekken-serien nærmer seg 50 millioner solgte spill

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var bare her om dagen vi kunne rapportere at Tekken 7 nå har solgt over fem millioner eksemplarer, noe som gjør det til det tredje bestselgende fightingspillet denne generasjonen og ett av seriens mest solgte gjennom alle tider.

Dette ble annonsert i forbifarten av produsenten Katsuhiro Harada på Twitter, som skrev at dette skjedde sent i fjor. Men etter det innså han at fem millioner er en mektig milepæl, og kom på at han ville feire ordentlig.

Derfor har han og teamet laget et bilde for anledningen hvor Tekken-fans kan finne masser av detaljer.

Du kan se bildet nedenfor. Harada brukte også anledningen til å avsløre at Tekken-serien nå har solgt over 49 millioner eksemplarer, hvilket betyr at det snart kan sprettes opp en champagneflaske på Bandai Namcos japanske kontor igjen.

Tekken 7

Relaterte tekster

6
Tekken 7Score

Tekken 7

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Det er igjen klart for å gi juling i regi av Bandai Namco. Vi har funnet frem nevene av jern og satt karakter på den syvende Tekken-turneringen...Loading next content