Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
7 Days to Die

Telltale annonserer 7 Days to Die til konsollene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De siste dagene har Telltale Games hintet til at de har et nytt spill på gang, og etter at Amazon var litt for tidlige på publiseringsknappen i går har de nå avslørt at 7 Days to Die vil komme til Playstation 4 og Xbox One.

Spillet utvikles av The Fun Pimps, og har vært i early access på Steam siden 2013. I motsetning til de fleste spillene Telltale har fingrene i er dette et open world-spill hvor verdenen er inntatt av zombier, og kan i stor grad sammenliknes med Minecraft. Du må nemlig slåss. samle ressurser, bygge, utforske og forbedre karakteren din for å overleve. Selv kaller de det en blanding av FPS, overlevelsesskrekkspill, tower defence og rollespill.

Konsollutgavene vil også la deg spille på delt skjerm med en venn, samtidig som flere flerspillermoduser og andre detaljer vil avsløres de kommende ukene.

7 Days to Die skal etter planen lanseres til Playstation 4 og Xbox One i juni, og du kan se flere skjermbilder og en live action-trailer fra spillet under.

7 Days to Die7 Days to Die7 Days to Die7 Days to Die
HQ

Relaterte tekster

3
7 Days to DieScore

7 Days to Die

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik ante allerede at det ikke kan være særlig gøy å måtte kjempe for livet i en postapokalyptisk verden, men The Fun Pimps' zombiespill bekrefter det.Loading next content