Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Wolf Among Us

Telltale Games retter blikket mot PS4 og Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Stadig flere utviklere har tatt steget over til den neste konsollgenerasjoen, enten med rene next gen-spill eller med titler til begge generasjoner. Årsaken er trolig at både Playstation 4 og Xbox One har solgt så godt som de har, og mange utviklere synes dessuten det er gøy å utvikle spill til kraftigere maskinvare.

Nå melder Telltale Games, studioet bak storsuksesser som The Walking Dead- og The Wolf Among Us-seriene, at også de har rettet blikket mot Sony og Microsofts nye kraftbokser.

I første omgang er det snakk om nettopp The Walking Dead (begge sesonger) og The Wolf Among Us (hele første sesong) som skal slippes til den nye generasjonen (basert på PC-utgaven tipper vi), og det er grunnlag for å tro at fremtidige prosjekter som Game of Thrones - A Telltale Games Series og Tales from the Borderlands vil ha PS4 og Xbox One på formatlista allerede fra start. Det håper vi i hvert fall.

Vi kommer tilbake med lanseringsdatoer for next gen-versjonene, når disse er offentliggjort.

The Wolf Among UsThe Wolf Among Us

Relaterte teksterLoading next content