Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead: The Final Season

Telltale Games stenges

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige november bestemte Telltale Games, skaperne av spillserier som The Walking Dead, The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands og mer, seg for å si opp en fjerdedel av staben. Begrunnelsen var at de ville fokusere på færre prosjekter samtidig i håp om å øke kvaliteten på hvert av dem. Det gikk uansett rykter om at kuttene også skyldtes økonomiske problemer hos selskapet, noe vi nå har fått bekreftet.

Telltale kan nemlig bekrefte at de nå har sagt opp over to hundre av de ansatte, og nå bare sitter igjen med tjuefem stykker som skal avslutte enkelte av prosjektene de allerede jobber med. Dette får jo helt klart annonseringen av The Wolf Among Us 2 og Stranger Things-spillet til å virke som noen siste desperate forsøk på å overleve. De to sistnevnte er nå altså lagt fullstendig på is, om ikke kansellert helt. Foreløpig virker det som om siste sesong av The Walking Dead ikke vil fullføres engang. Vi skal uansett få mer konkret informasjon om hva de skal fullføre om "meget kort tid", så det er bare å følge med.

The Walking Dead: The Final Season

Relaterte teksterLoading next content