Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Walking Dead

Telltale-spill kommer til Amazon Fire TV

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I går kveld kunne vi fortelle at Amazons Apple TV-utfordrer ble annonsert av Amazon selv, og det kom lovnader om en haug med spill.

Job J. Stauffer hos Telltale kan via Twitter fortelle at den første sesongen av The Walking Dead allerede i dag er tilgjengelig på Amazon Fire TV.

".@telltalegames is in NYC today, happy to announce that #TheWalkingDead S1 is available NOW on @amazon Fire TV! (1/2)"

I en senere Twitter-melding la han til at også The Wolf Among Us og studioets Game of Thrones-spill kommer til Amazons lille maskin.

"#TheWalkingDead Season Two, #TheWolfAmongUs, and our upcoming series based on @HBO's #GameOfThrones also coming to @amazon Fire TV! (2/2)"

Amazon har sagt at de fokuserer på det nord-amerikanske markedet foreløpig, men at en global lansering vil skje etter hvert.

The Walking Dead

Relaterte tekster

9
The Walking Dead - Episode 5Score

The Walking Dead - Episode 5

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

Siste episode av The Walking Dead er den korteste, men samtidig den mest emosjonelle. Ha snytepapiret klart og forbered deg på en heisatur...

5
The Walking Dead slippes endelig til Wii U

The Walking Dead slippes endelig til Wii U

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

The Walking Dead skal snart slippes på Wii U. Nå som det episodiske spillet fra Telltale har vært ut på så godt som samtlige plattformer en god stund, må det vel kunne...

3
Kommer The Walking Dead til PS4?

Kommer The Walking Dead til PS4?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En Playstation 4-versjon av The Walking Dead: Game of The Year Edition er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling hos Gamestop i USA. Den planlagte lanseringsdatoen i...Loading next content